world map
Travel more.
Create better memories

Luna iulie este perioada vacantelor de vara si a concediilor pentru majoritatea europenilor, care se bucura de timpul liber departe de casa. Daca vrei sa profiti de momentele de relaxare la plaja, fii pregatit sa te confrunti cu aglomeratia, deoarece din cauza vacantei scolare, chiar si statiunile cele mai retrase sunt pline cu turisti. In emisfera sudica este iarna, asa ca vremea este buna sa vizitezi Australia sau Argentina. In estul Asiei in general este seson musonic, cu ploi si umiditate ridicata, asa ca esti bine sa eviti calatoriile in aceasta luna, in special subcontinentul indian.
 

Iata 3 motive pentru a vizita destinatiile lunii iulie:


1. In Sri Lanka pe coasta de est, vremea este excelenta, cu cer senin si plaje cu nisip fin scaldate de soarele fierbinte. Asta cu toate ca in Sri Lanka luna iulie inseamna mijlocul sezonului ploios. De ce asa? Pentru ca vanturile puternice si ploile musonice ocolesc coasta estica de litoral in aceasta perioada, in schimb pot aparea pe coasta vestica a insulei.

2. Daca nu esti amator al sporturilor de iarna, atunci luna iulie este cea mai buna sa vizitezi Canada, cand temperaturile sunt ridicate, iar briza oceanului placuta. Montreal este insorit in iulie, cu o temperatura medie de 20°C ziua.

3. Daca in majoritatea tarilor din Asia este mijlocul sezonului ploios, sa stii ca in Bali soarele straluceste pe cer si niciodata aerul nu a fost mai uscat. Luna iulie reprezinta sezonul de varf in Insula Zeilor, cu multe festivaluri religioase, plaje intinse cu terase intesate cu turisti, piete locale cu suveniruri colorate si artisti care invita de pe marginea drumului trecatorii sa se opreasca pentru a le picta portretul.

 

 

Calgary
Calgary
Participa in luna iulie la cel mai mare show de rodeo al Canadei ce se desfasoara anual in orasul Calgary.
11.4.2016
Polinezia Franceza
Polinezia Franceza
Iulie este una dintre cele mai bune luni sa mergi in Bora Bora, mai ales ca are loc si grandiosul Festival Heiva Nui.
8.4.2016
Cayo Coco
Cayo Coco
Cayo Coco este o insulita din nordul Cubei, care se remarca prin plajele imaculate si peisaje spectaculoase.
7.4.2016
Insula Bali
Insula Bali
Unul dintre cele mai romantice locuri din lume, indragostii fiind rasfatati cu masaje in doi, flori si cina pe plaja.
4.4.2016
Trincomalee
Trincomalee
Trincomalee este un oras de pe coasta estica a insulei Sri Lanka, cel mai bun loc unde poti observa balenele.
1.4.2016
1