Republica Dominicana

 

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA NOIEMBRIE:
REPUBLICA DOMINICANA

 

PUNTA CANA


Cine nu si-a dorit macar o data o vacanta in Punta Cana? Situata pe coasta de est a Republicii Dominicane, Punta Cana este o destinatie extrem de populara, preferata familiilor cu copii, dar si a cuplurilor in cautare de romantism. Hotelurile sunt din toate categoriile, de la categoria basic cum este hotelul VIK Arena Blanca 4* pana la deluxe, din care face parte Secrets Royal Beach Punta Cana 5* sau Luxury Bahia Principe Ambar 5*. Pentru cei ce doresc relaxare, 7 nopti de plaja in Punta Cana sunt varianta standard pe care o adopta cei mai multi. Oferta completa cu sejururi de 7 nopti in Punta Cana o gasesti aici.
 

LA ROMANA & BAYAHIBE


Situate pe coasta de sud-est a insulei, aceste doua statiuni din Republica Dominicana se afla la o distanta de 90 de minute de aeroportul din Punta Cana si cca. 2 ore de aeroportul din Santo Domingo. Poate ca cele doua statiuni nu au aceeasi notorietate precum Punta Cana, dar sunt cu siguranta la fel de spectaculoase, avand aceleasi plaje minunate cu nisip alb  si binecunoscuta apa turcoaz. Asa ca poti alege cu incredere un sejur de 7 nopti in La Romana sau Bayahibe si te vei simti ca nou! Oferta de hoteluri o gasesti aici.
 

SANTO DOMINGO & PLAJA REPUBLICA DOMINICANA


Daca vrei o experienta mai altfel decat toata lumea, atunci transforma-ti vacanta in Caraibe in ceva si mai frumos, vizitand si capitala Republicii Dominicana, Santo Domingo. Poti alege un sejur combinat de 7 nopti, care presupune 2 nopti de cazare cu mic dejun la un hotel in Santo Domingo si alte 5 nopti de cazare la un hotel situat la plaja, in Punta Cana, Bayahibe sau La Romana, dupa preferinta. Oferta de hoteluri este generoasa si poti sa o studiezi aici.