Miami

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA IANUARIE:


MIAMI

Miami este un oras din statul american Florida, situat pe coasta Atlanticului. Inima acestui oras fabulos se afla pe malul lagunei Biscayne Bay, care contine sute de insule naturale si artificiale, cea mai mare dintre ele gazduind celebra plaja Miami Beach, o destinatie turistica de top, cu sute de baruri de noapte, restaurante, buticuri si hoteluri care dau lumina vietii de noapte a orasului.

Miami are un climat sub-tropical, cu veri calde, umede si ierni scurte. In luna ianuarie, media temperaturilor pe parcursul zilei este de  23°C, intervalul cuprins intre lunile ianuarie – aprilie fiind cel mai popular printre turistii care aleg sa viziteze Miami. Apa este numai buna de scalda, aceasta atingand o medie de 24°C.
Desigur ca daca vrei sa vizitezi Miami, nimeni nu te opreste. Practic, posibilitatile de divertisment si cunoastere sunt nelimitate. Fa un tur al cartierelor de lux ale orasului, Big Bus Miami with Scenic Boat Cruise, care iti va da prilejul sa admiri zgarie-norii din Miami si vilele de lux de pe celebrul bulevard Milionaires Road, oferindu-ti o mostra a bogatiei si stilului de viata cosmopolit de aici. Sau fa o calatorie inspirationala prin timp si spatiu la Kennedy Space Center, locul unde trecutul se imbina cu viitorul si unde creativitatea naturii intalneste ingeniozitatea tehnologiei.

Poti alege un sejur de 8 zile/7 nopti in Miami si Orlando sau poti sa-ti imbogatesti experienta in Statele Unite ale Americii, poti sa te adresezi unui specialist in vacante exotice pentru a-ti oferi o vacanta personalizata, adaptata nevoilor tale.