world map
Travel more.
Create better memories
»
Oceanul Indian
Visezi la o vacanta exotica? Iata cand sa mergi in Maldive
Visezi la o vacanta exotica? Iata cand sa mergi in Maldive Maldive este una dintre destinatiile care se potrivesc perfect cu dorinta de a petrece o vacanta exotica. Insulele Maldive reprezinta alegerea excelenta pentru cei care isi doresc sa scape de monotonie si sa se bucure de o experienta de neuitat.

5.10.2023
Conditii de calatorie in Seychelles in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Seychelles in contextul COVID 19 Cetăţenii străini trebuie să prezinte un test negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, efectuat cu 72 de ore anterior sosirii în acest stat pentru a obţine permisiunea de intrare.
3.8.2021
Conditii de calatorie in Maldive in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Maldive in contextul COVID 19 Toate categoriile de calatori, inclusiv cei care au efectuat schema completa de vaccinare impotriva COVID-19, trebuie sa detina un rezultat negativ al unui test PCR pentru COVID-19, efectuat inainte de intrarea in Maldive.
27.7.2021
Maldive
Maldive
In luna ianuarie este sezon uscat in Maldive, cu zile calde si temperaturi maxime de 30°C.
16.11.2015
Reunion
Reunion
 O vacanta in Insula La Reunion inseamna sa descoperi natura, cu piscuri si cascade montane, recifuri de corali spectaculoase si plaje de vis.
2.11.2015
GUEST POST: Luna de miere in Seychelles
GUEST POST: Luna de miere in Seychelles
           "Ideea de a merge in Seychelles ne-a venit dupa ce am vazut cateva poze ale unei cunostiinte, care si-a petrecut un minunat concediu in insulele paradisului." Roxana Ioana Mihaltan - Impresii de calatorie - Luna de miere in Seychelles, octombrie 2015
26.10.2015
Cum sa-ti alegi hotelul potrivit in Maldive – 6 criterii
Cum sa-ti alegi hotelul potrivit in Maldive – 6 criterii
Am sumarizat cateva aspecte importante atunci cand iti alegi hotelul in Maldive. Pentru ca nu exista “cel mai bun hotel”, exista doar “cel mai bun hotel pentru tine”.
1.10.2015
Sri Lanka – taramul magic din Oceanul Indian
Sri Lanka – taramul magic din Oceanul Indian
Fotografiile si impresiile mele de calatorie sper sa va ajute sa va faceti o idee despre cum arata viata in aceasta insula.
12.6.2015
Promotie Fly Dubai pe Maldive, Sri Lanka si Dubai
Promotie Fly Dubai pe Maldive, Sri Lanka si Dubai
Fly Dubai a lansat promotii pentru destinatiile din portofoliu deja consacrate: Maldive, Colombo si Dubai.
24.2.2015
GUEST POST: Sri Lanka sau Insula Ceylon - Dragostea mea
GUEST POST: Sri Lanka sau Insula Ceylon - Dragostea mea

’’Vreau sa marturisesc ca ma simt un privilegiat si s-ar putea sa fiu chiar unicul sau printre primii 10 din Cluj Napoca care au vazut cel mai mare animal de pe planeta Pamant.’’
Afla impresiile de calatorie ale unui calator indragostit de Sri Lanka. Kalman Gheorghe ne impartaseste trairile sale din Insula Ceylon.

23.10.2014
De ce sa alegi Maldive? Doar 10 motive si sunt de ajuns.
De ce sa alegi Maldive? Doar 10 motive si sunt de ajuns. Multa lume se intreaba de ce sa mearga in insulele Maldive si care este diferenta intre acestea si alte insule ale Oceanului Indian.
27.8.2014
1