world map
Travel more.
Create better memories

Luna iunie este inceputul verii in Europa si de asemenea inceputul sezonului uscat sau de iarna in emisfera sudica, deci vremea este numai buna pentru a merge in luna de  miere intr-o destinatie exotica ca Brazilia sau a trai aventura vietii tale intr-un circuit in parcurile nationale din Africa de Sud. Temperaturile mai scazute din emisfera sudica fac din luna iunie momentul ideal de a merge in Machu Picchu, deoarece vremea racoroasa faca urcarea mai usoara. In rest, vacantele in Europa sunt cele mai populare pentru cei care prefera zborurile scurte. In Tenerife, temperaturile sunt in crestere, iar apa oceanului Atlantic incepe sa se incalzeasca la tarm, spre bucuria turistilor.
 


Iata 3 motive pentru a vizita destinatiile lunii iunie:


1. In regiunea Pantanal din Brazilia, care cuprinde cele mai mari tinuturi mlastinoase din lume si habitatul a sute de specii de pasari si mamifere, este sezon uscat, ceea ce inseamna ca apele s-au retras dupa ploile masive, drumurile sunt practicabile, iar vegetatia este de un verde uluitor.

2. Chiar daca Tenerife, cea mai mare insula a arhipelagului Insulelor Canare, mai este numita si insula primaverii eterne, datorita faptului ca are o temperatura placuta tot timpul anului, in luna iunie este vreme buna si pentru plaja, in special in partea de sud. In partea de nord, unde vremea este mai capricioasa, vara este ideal sa vizitezi Parcul National Mount Teide, regiunea vulcanica din Tenerife si locul unde se afla cel mai mare varf montan al Spaniei, El Teide (3718 metri).

3. In luna iunie, este perioada ideala sa vizitezi parcurile nationale din Africa de Sud, o excursie safari in Parcul National Hluhluwe Umfolozi fiind cea mai buna oportunitate sa vezi animalele salbatice cum se aduna in jurul oazelor de apa, acest lucru avand loc in sezonul uscat, cand precipitatiile sunt rare.

Cuzco
Cuzco
In luna iunie are loc in Cuzco Festivalul Soarelui, ce coincide cu solstitiul de iarna si vremea recoltei.
30.3.2016
Parcul National Kruger
Parcul National Kruger
Deschis in 1898, Parcul National Kruger din Africa de Sud este unul dintre cele mai vechi si mai mari din lume.
29.3.2016
Insulele Grecesti
Insulele Grecesti Calatoriile in Grecia in luna iunie sunt cea mai buna optiune, fie ca mergi in luna de miere, fie ca mergi cu familia.
26.3.2016
Croatia
Croatia
Coasta Dalmata isi incanta vizitatorii cu ape cristaline, insule pitoresti si peisaje de vis.
21.3.2016
Tenerife
Tenerife
Tenerife sau insula primaverii eterne este o destinatie speciala, la o durata scurta de zbor pentru turistii europeni.
10.3.2016
Pantanal
Pantanal
Sa explorezi tinuturile mlastinoase din Pantanal este o buna modalitate de a descoperi frumusetile Braziliei.
29.2.2016
1