world map
Travel more.
Create better memories

     Sezonul de iarna se apropie si in multe din destinatiile preferate de vacanta incepe perioada optima in care specialistii in vacante iti recomanda  sa calatoresti. Ia-ti o pauza binemeritata la inceputul iernii si pleaca intr-o destinatie insorita! Relaxeaza-te pe tarmurile unei insule din Caraibe sau din Asia, jumatatea lunii noiembrie fiind ideala pentru a vizita aceste locuri.

 

     Iata 3 motive pentru a vizita destinatiile lunii noiembrie:
 

1. Vremea este excelenta, luna noiembrie reprezentand inceputul sezonului uscat. Temperaturile sunt in jur de 25°C, ploile sunt rare, iar umiditatea aerului scade.

2. Preturile la cazare si la biletele de avion sunt cele mai mici din intregul sezon uscat care e pe cale sa inceapa.

3. Nu este aglomeratie, pentru ca luna noiembrie este inainte de sarbatorile de iarna, cand inca este liniste si fluxul de turisti nu este mare, astfel ca te poti relaxa in voie, la plaja, la terase, in magazine, intr-un cuvant, unde vrei tu.

Peninsula Yucatan
Peninsula Yucatan
Mexicul este o destinatie celebra pentru ruinele antice si istoria fascinanta a vechii civilizatii Maya, dar si pentru plajele din Peninsula Yucatan.
3.11.2015
Reunion
Reunion
 O vacanta in Insula La Reunion inseamna sa descoperi natura, cu piscuri si cascade montane, recifuri de corali spectaculoase si plaje de vis.
2.11.2015
Insula Margarita - Venezuela
Insula Margarita - Venezuela
Stai pe plajele Venezuelei si exploreaza padurile de mangrove ale insulei Margarita in luna noiembrie, cand  temperatura medie ajunge la 27 °C.
2.11.2015
Republica Dominicana
Republica Dominicana
Una dintre cele mai populare insule din Caraibe, Republica Dominicana este locul ideal pentru toti cei care iubesc relaxarea, dar si aventura.
30.10.2015
Insulele Langkawi si Pangkor Laut
Insulele Langkawi si Pangkor Laut
Luna noiembrie este inceputul sezonului uscat in Langkawi si Pangkor Laut, cu o temperatura medie de 29°C.
30.10.2015
Phuket, Insula Phi Phi si Khao Lak
Phuket, Insula Phi Phi si Khao Lak
Coasta de vest a Thailandei este ideala pentru a fi vizitata incepand cu luna noiembrie, vremea fiind perfecta.
29.10.2015
1