world map
Travel more.
Create better memories


Vacantele exotice din luna martie se adreseaza tot iubitorilor de mare si soare sau amatorilor de aventura. Cei care vor sa faca plaja, pot merge linistiti pentru ca in toate destinatiile sezonul uscat continua pana spre sfarsitul lunii, asa ca nu exista riscul ploilor masive. Coasta de vest a Sri Lankai este perfecta pentru plaja, iar insula se poate vizita de la sud la nord fara probleme. Luna martie este ideala si pentru a descoperi lumea Asiei, printr-un circuit cultural in Nepal sau lumea Americii de Sud, cu Argentina si Brazilia, unde vei descoperi culturi antice si frumusetile naturii neatinse de civilizatie. 

Iata 3 motive pentru a vizita destinatiile lunii martie:

1. Pe coasta de vest a insulei Sri Lanka, apele Oceanului Indian sunt calde si se revarsa calm spre plajele aurii, invitand turistii la scalda. Tarifele la cazare sunt cele mai bune din sezonul uscat.

2. Daca vrei sa faci un circuit si te alaturi unui grup, vizitele la obiectivele turistice vor fi mai relaxante, iar aglomeratia va lipsi (cu exceptia vreunei sarbatori locale), pentru ca luna martie nu reprezinta varful sezonului uscat ci mai degraba sfarsitul acestuia.

3. Daca iubesti aventura si sportul, te vei putea bucura de o vacanta de vis in Filipine, unde poti practica sporturi nautice precum snorkeling, surfing, scuba diving, windsurfing sau poti face drumetii in insula Mindanao la muntele Apo - cel mai inalt din tara, intr-un decor de vis cu paduri bogate, lacuri montane si cascade spectaculoase.


Barbados
Barbados
De ce sa nu mergi in Barbados in martie, cand soarele straluceste zilnic 9 ore pe cerul fara nori? Du-te linistit!
11.1.2016
Hawaii
Hawaii
Este iarna sau sezon uscat in Hawaii, cand vei putea vedea balenele cu cocoasa si face surfing.
8.1.2016
Argentina
Argentina
Toamna argentiniana cuprinde lunile martie si aprilie si este o perioada ideala de a vizita Argentina.
8.1.2016
Nepal
Nepal
Luna martie este al doilea sezon turistic pentru Nepal, cand vremea este calda si zilele mai lungi.
7.1.2016
Filipine
Filipine
Luna martie aduce in Filipine zile lungi cu soare, umiditate scazuta si o temperatura maxima de 36°C.
5.1.2016
Sri Lanka
Sri Lanka
Sri Lanka este recunoscuta  pentru exotismul imaculatelor plaje largi, cu nisip auriu, umbrite de palmieri inalti.
5.1.2016
1