world map
Travel more.
Create better memories

Luna mai este pentru europeni cea mai apropiata luna de vara care precede perioada concediilor. In majoritatea destinatiilor pe care vi le propunem sa le vizitati in luna mai, este sezon de mijloc sau chiar sezon uscat. In insula Koh Samui a Thailandei vremea este excelenta, cu mult soare si cer senin. Namibia isi incanta vizitatorii cu o atmosfera incarcata de prospetime si o vegetatie luxurianta de care va puteti bucura in special in parcurile nationale, atractii turistice majore pentru aceasta tara. Australia are o atmosfera nostalgica, data de sosirea toamnei, iar in insulele Lombok si Gili apele limpezi sunt perfecte pentru scufundari. 


Iata 3 motive pentru a vizita destinatiile lunii mai:


1. In Koh Samui este celebrata Visakha Puja, una dintre cel mai sfante sarbatori budiste, celebrand nasterea, iluminarea si moartea lui Buddha, evenimente care au avut loc toate in aceeasi zi. Anul acesta (n.r. 2016), sarbatoarea are loc pe 20 mai.

2. Parcurile nationale ale Namibiei sunt numai bune spre a fi vizitate in luna mai, cand vegetatia este abundenta, iar cerul senin, lipsit de praful care se ridica in atmosfera in timpul sezonului arid. Cele mai reprezentative locuri pentru viata salbatica din Namibia sunt Parcul National Etosha, Parcul National Waterberg si Rezervatia Cape Cross Seal.

3. In luna mai, in China vremea este ideala pentru a vizita marile metropole, ca Shanghai si Beijing, dar si zona Tibetului, temperaturile aici fiind potrivite, fata de luna august sa spunem, cand acestea pot ajunge si la 38°C.

Santa Lucia
Santa Lucia
Vino in Santa Lucia dupa sezonul de varf, in luna mai, cand are loc cel mai faimos festival de jazz din Caraibe.
26.2.2016
Mai
China
China
Primavara in China natura revine la viata, totul este in floare, temperaturile sunt placute si cerul senin.
22.2.2016
Mai
Namibia
Namibia
Cea mai buna perioada sa calatoresti in Namibia este in luna mai, cand temperaturile sunt mai potolite.
19.2.2016
Mai
Koh Samui
Koh Samui
In luna mai, vremea este excelenta in Koh Samui, in timp ce in alte parti ale Thailandei se apropie sezonul ploios.
19.2.2016
Mai
Indonezia
Indonezia
Luna mai este inceputul sezonului uscat in exoticele insule Lombok si Gili ale arhipelagului indonezian.
17.2.2016
Mai
Australia
Australia
Australia detine un teritoriu imens, este nevoie sa studiezi unde si cand sa mergi inainte sa-ti planifici calatoria.
16.2.2016
Mai
1