Goa


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA FEBRUARIE:


GOA - INDIA

Goa este cel mai mic stat al Indiei, situat in partea de sud-vest, cu iesire la Marea Araba. Timp de 450 de ani, statul a fost colonizat de portughezi, cel mai mare oras de aici numindu-se Vasco da Gama. Goa este o destinatie de vacanta recunoscuta international pentru plajele sale, fiind vizitata anual de mii de turisti. In afară de plaje minunate, Goa este cunoscută pentru arhitectura sa care face parte din patrimoniul mondial UNESCO, incluzând Basílica do Bom Jésus, unde se pastreaza osemintele misionarului Francisco de Xavier.

In luna februarie fluxul de turisti este mai redus, iar tarifele la cazare scad, asa ca in lunile februarie si martie este recomandat sa calatoresti in Goa, inainte sa inceapa musonul in aprilie. Mai mult, in luna februarie, mai exact in perioada 6 - 9 februarie 2016 are loc Carnavalul Goa, cu o traditie de peste 400 de ani, cand statul era colonie portugheza. Festivalul este cel mai asteptat eveniment al anului, pregatirile incepand cu 2 luni inainte si este un adevarat spectacol de lumini, muzica, dansuri, care tine 5 zile fara oprire.

Asa ca nu uita: cele mai bune luni sa mergi in Goa sunt decembrie, ianuarie si februarie, iar tarife pentru calatoria ta gasesti la urmatorul link: Oferta sejur 7 nopti Goa  
 

AGRA si JAIPUR sunt doua orase indiene pe care este ideal sa le vizitezi in februarie, pentru ca vremea este foarte placuta, cu o temperatura medie de 26°C. In Agra, vei putea admira arhitectura dragostei, concretizata in renumitul monument Taj Mahal, una dintre cele 7 Noi Minuni ale Lumii. In Jaipur, supranumit si Orasul Roz al Indiei merita vizitat Palatul Vanturilor, Hawa Mahal, Fortul Amber la care vei ajunge calare pe elefant si Muzeul Palatului, ce adaposteste una dintre cele mai mari colectii de arta regala rajasthani din India. Turul se incheie cu Observatorul, Jantar Mantar. Acesta este format din 14 instrumente de masurare a timpului, prezicere a eclipselor, recunoasterea astrelor si multe altele construite doar din piatra. Alege un circuit privat cu ghid vorbitor de limba engleza, care sa-ti prezinte aceste minunatii.

Circuit India - Triunghiul de Aur
Circuit India - Culorile Rajastanului
Circuit Classic India