Dubai


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA FEBRUARIE:


DUBAI - EMIRATELE ARABE UNITE

Dubai este taramul stralucirii orientale si al constructiilor ce depasesc limitele imaginatiei. In luna februarie vremea este perfecta pentru a vizita emiratul. Un paradis al cumparaturilor, o vacanta de familie si visul oricarui copil implinit, toate devin realitate la Dubai Shopping Festival 2016. Avand prima editie in 1996, evenimentul implineste in 2016 10 ani de existenta. Festivalul incepe de la 1 ianuarie si se incheie in 1 februarie 2016, asa ca timp de 1 luna poti sa faci cumparaturi extravagante. In plus, festivalul ofera o gama diversa de programe pentru copii, asa ca in afara de marfa redusa uneori pana la 75%, te poti bucura de activitati de entertainment pentru intreaga familie, cum ar fi tombole cu premii, concerte de muzica, spectacole de moda si multe altele.

Poti face plaja, te poti plimba cu vaporul sau poti alege un safari in desert daca iti propui sa stai mai mult. Cea mai convenabila varianta este un sejur de 7 nopti in emiratul Dubai. Daca ai planuri mari de calatorie, atunci poti alege un sejur combinat, adica cateva zile in Dubai si restul in alta destinatie. Iata cateva variante:

Dubai si Maldive: include 3 nopti de cazare in Dubai si 5 nopti de cazare in Maldive.

Dubai si Sri Lanka: include 3 nopti de cazare in Dubai si 6 nopti de cazare in Sri Lanka.

Dubai si Ras Al Khaimah: din Dubai poti ajunge usor in Ras Al Khaimah, emiratul aflandu-se la cca 1 ora cu masina. Cadrul natural marginit de impozantii munti Hajar si mai ales statiunile de plaja i-au atras faima emiratului Ras Al Khaimah, fiind binecunoscut faptul ca plajele de aici au nisipuri foarte fine, iar apele sunt mereu incalzite de soarele generos. Daca vrei sa afli ce mai poti face in emiratul Ras Al Khaimah intra aici. Oferta de sejur 7 nopti in Ras Al Khaimah o gasesti pe site-ul agentiei de turism Aerocenter, iar daca vrei sa combini cele doua destinatii, Dubai si Ras Al Khaimah, cel mai bine este sa soliciti o oferta personalizata in care tu alegi numarul de nopti, datele de plecare, hotelurile, in functie de preferintele tale si de buget.