Sri Lanka


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA MARTIE:


SRI LANKA

Plaje albe nemarginite, jungle luxuriante, oameni primitori si intinderi nesfarsite de plantatii de ceai si terase de orez - toate acestea fac din aceasta insula scaldata de apele Oceanului Indian un paradis exotic.

Diversitatea naturii din Sri Lanka este completata de recifurile de corali din apropierea coastelor insulei, in care traiesc mii de specii de animale si plante. O insiruire de colturi de rai, ideale pentru relaxare, incepand cu Nilaveli, in partea de nord-est si pana la Mount Lavinia pe coasta vestica. Kalkudah Bay Beach, Mirissa, Induruwa sau Arugam Bay sunt doar cateva dintre plajele care merita vizitate. Dintre toate acestea se remarca plaja Unawatuna - cotata ca una dintre cele mai bune plaje din lume, popularitate dobandita in primul rand datorita biodiversitatii florale si faunistice – fiind considerata un taram al fanteziei, perfecta pentru cei care doresc sa se cufunde in linistea naturii sau sa faca o baie in albastra apa a oceanului. 

Un sejur de 7 nopti in Sri Lanka este cea mai buna cale de a te relaxa, iar daca vrei sa descoperi si frumusetile insulei, atunci combina cateva zile de relaxare la un hotel situat pe plaja cu cateva zile de circuit, in care sa vizitezi cat mai multe atractii turistice din Sri Lanka.

Tratamente ayurveda sunt cunoscute in lumea intreaga pentru efectele lor benefice asupra corpului si mintii, acestea fiind bazate doar pe produse si terapii naturale. Un sejur de 8 zile de tratament Ayurveda  te va intineri si te va ajuta sa treci peste nenumarate afectiuni, ca de exemplu: depresii, migrene, alergii, sinuzite, artrita, probleme respiratorii si reumatice si multe altele. 


Pentru a descoperi cat mai mult din aceasta insula, este recomandat sa alegi un circuit prin Sri Lanka:

Circuit "Descopera farmecul insulei Sri Lanka"
Circuit "Sri Lanka - Descopera paradisul verde"
Circuit "Splendorile insulei Sri Lanka"

Alege un program combinat daca vrei sa vezi mai multe tari intr-o singura vacanta:

SRI LANKA & MALDIVE
SRI LANKA & DUBAI
SRI LANKA & INDIA