Tanzania

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA IANUARIE:
AFRICA


TANZANIA

Tanzania se afla in Africa de Est, intre Kenya si Mozambic si ofera vizitatorilor 3 aeroporturi internationale: Dar es Salaam, Kilimanjaro si Zanzibar. Daca vrei sa te bucuri de vreme buna, sa eviti aglomeratia din sezonul de varf si sa profiti de preturi mici, cea mai buna perioada de a calatori in Tanzania sunt  lunile mai, iunie si ianuarie. Zanzibar: ianuarie – martie, iunie – octombrie, decembrie. In luna ianuarie, vei putea fi sigur ca nu sunt ploi abundente. Doua saptamani sunt suficiente pentru a face safari in parcurile nationale, sa explorezi Kilimanjaro si apoi sa te relaxezi pe frumoasele plaje din Zanzibar.

Insula Pemba apartine statului Tanzanian si este cel mai mare producator de cuisoare. Aceasta e una din cele mai frumoase insule din Africa, plajele acesteia fiind acoperite cu nisip alb si fin, locul ideal pentru o escapada romantica deoarece putini stiu de existenta acestei insule. Daca va doriti o vacanta activa combinata cu un sejur la mare va recomandam sa alegeti intre cele 2 insule exotice din Oceanul Indian: Zanzibar si Pemba. Un sejur la plaja de 7 nopti in Zanzibar va ajuta cu siguranta sa va incarcati bateriile. Puteti alege dintre o gama larga de hoteluri pe care le gasiti aici.

Tanzania este destinatia potrivita pentru cei care doresc aventura, principala atractie de aici fiind excursiile safari. Arusha localizat in partea de nord a tarii intre varfurile Muntilor Meru si Kilimanjaro este locul de plecare a excursiilor safari. Incepe aventura de aici si continua in rezervatia Ngorongoro unde vei intalni un crater urias de origine vulcanica. Dar adevarata aventura te astepta pe Muntele Kilimanjaro, cel mai inalt munte de pe continetul african, de 5892 metri. Alege un circuit safari in Tanzania si iti vei da seama ca aceasta experienta nu se compara cu nimic. Oferta completa de circuite safari o gasesti aici.

Mai multe informatii despre Tanzania:
http://www.aerocenter.ro/africa/tanzania?infodestinatinatie=1#infodestinatinatie