Maldive

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA IANUARIE:
OCEANUL INDIAN


MALDIVE

Din decembrie pana in martie, este sezon uscat in Maldive, musonul bland din nord-est atingand insulele si aducand o briza racoroasa, cer senin si ape calme. Cine a vizitat insulele, poate spune ca a vazut paradisul pe pamant. Insulele sunt grupate in recifuri sub forma de inele numite atoli, fiecare avand pe margine o laguna de o adancime relativ mica, inconjurata de plaja cu nisip fin ca pulberea. Dintre cele peste 1000 de insule, doar 200 sunt locuite de localnici, iar 88 au fost transformate in resorturi pentru turisti.

Maldive este destinatia ideala pentru luna de miere, oferta de vacanta Maldive fiind diversa, de la simple bungalow-uri pe plaja, amenajate in stil rustic, la vile pe apa cu jacuzzi privat si podea de sticla prin care poti vedea pestii exotici. In general, cei care merg aici prefera un sejur de 7 nopti, dar se poate sta si mai mult, in functie de preferintele fiecaruia. 

Cei cu dare de mana pot sa faca o croaziera in Maldive, atingand mai multe insule in decursul a sapte nopti de cazare la bordul catamaranului. Asta da aventura! Tarifele incep de la 2065 euro/persoana pentru o croaziera de 7 nopti / 8 zile, ceea ce nu e mult, avand in vedere ca in acest pret este inclus si zborul si regim de masa pensiune completa, adica toate mesele principale ale zilei, mic dejun, pranz si cina.

Pentru ca exista alte cateva tari in apropiere de arhipelagul maldivian in care se face escala, o vacanta in Maldive se poate combina cu cateva zile in Dubai sau in Sri Lanka. Sau cu amandoua, astfel ca o singura calatorie poate insemna sa vizitezi trei tari: Sri Lanka, Dubai si Maldive. Si un program nou este combinatia intre Maldive si India. Vezi mai jos toate aceste programe combinate care se pot face pe datele de plecare care-ti convin cel mai mult.
 
  • MALDIVE & DUBAI - 3 nopti cu mic dejun in Dubai si 5 nopti cu demipensiune / pensiune completa in Maldive
 
  • MALDIVE & SRI LANKA - 5 nopti cu mic dejun in Sri Lanka si 5 nopti cu demipensiune in Maldive
 
  • MALDIVE & INDIA - 6 nopti cazare cu demipensiune in India si 4 nopti cazare cu pensiune completa in Maldive
 

Ce combinatie te tenteaza cel mai mult?