CONCURS - Aerocenter te face copilot!

Concursul AEROCENTER TE FACE COPILOT este pentru cei ce gusta adrenalina!


      Ne-am gandit sa facem un cadou clientilor Aerocenter care ne-au fost alaturi atatia ani si care speram din tot sufletul sa ne treaca pragul si de acum inainte.

           Participam la editia Transilvania Rally 2015 alaturi de cunoscutul pilot de raliuri Edwin Keleti, raliu ce  va avea loc la Cluj-Napoca in 17 si 18 iulie si oferim ca premiu o cursa cu pilotul Edwin Keleti. Castigatorul va avea privilegiul de fi in dreapta lui Edwin in timpul shakedown-ului oficial, in data de 16 iulie. In afara de aceasta, mai avem doua premii pentru alti doi castigatori, ce constau in doua tricouri replica a celor de la raliu.


Unde va avea loc concursul? Locatia o vom anunta in data de 15 iulie, cand vom face si alegerea castigatorilor prin random.org. Castigatorul cursei cu pilotul Edwin Keleti va trebui sa se prezinte la locul de unde va incepe cursa in data de 16 iulie.

Cum te poti inscrie la acest concurs? Inscrierea se poate face printr-un mesaj transmis pe pagina de Facebook Aerocenter sau printr-un e-mail la marketing@aerocenter.ro.

Cum se va desfasura cursa? Foarte simplu, din scaunul aflat in dreapta pilotului Edwin Keleti! Vei purta un costum de copilot, exact ca profesionistii acestui sport plin de adrenalina. In plus, toata proba va fi filmata, asa ca dupa ce se va incheia, vei avea dovada in fata prietenilor ca tu ai fost acela care s-a aflat in masina unuia dintre cei mai cunoscuti piloti de raliuri din Romania!

Cum poti castiga cate un tricou replica a celor de la raliu? Te inscrii la concurs si daca vei iesi castigator, te asteptam la standul Aerocenter alocat echipei de asistenta a pilotului Edwin Keleti in incinta Polus Center. Sa fii pregatit sa ne facem niste poze zambarete! :)
 

DEADLINE inscriere concurs: 15 iulie 2015, ora 13.00


Despre pilotul Edwin Keleti

"Ce pot sa spun este ca mai toata viata mea s-a invartit in jurul automobilului si a sportului auto. Cel mai imbucurator aspect este acela ca multi ani la rand am reusit sa imbin pasiunea pentru masini si viata mea sportiva cu profesia, lucrand multi ani in presa de specialitate la cel mai inalt nivel iar apoi, din 2005, dezvoltand activitatea de defensive driving. Una peste alta Edwin Keleti este un iubitor al acestui fenomen complex, ma refer la universul auto si, daca nu cer prea mult, poate ca EK este un brand in devenire…" 

Cum a ajuns pilot de raliuri

"Povestea inceputului e simpla si oarecum clasica: eram vecini cu un prieten de-al tatalui meu care la vremea respectiva era unul din cei mai buni piloti din Romania, Mihai Muresan. Auzind masina de curse in fiecare zi nu a trecut mult si pe la 5-6-7 ani am pasit prima data in garajul de unde se auzeau minunatele sunete de motor si… nu am mai iesit niciodata chiar daca el a plecat in 1987 din tara. Am ramas in acest univers si, avand sansa de a fi pornit de jos - adica de la spalat de faruri si de roti si pana la frezat chiuloase - am crescut oarecum natural si in permanenta ghidat de visul de a deveni pilot si, de ce nu, campion national!"

Si cele mai importante momente din cariera

"Pe langa inceputurile descrise mai sus si primii pasi in campionatul judetean intre anii 1990-1995, un moment important a fost debutul ca pilot in CNR din 1999 si performantele bune pe care le-am avut, iar un rol important l-a avut George Grigorescu si seful meu din acea perioada din Media PRO, Mihnea Vasiliu, care mi-au facilitat revenirea din 2004 la bordul unui superb Clio RS de grupa N, apoi anul 2008 cand am “inceput” cu adevarat cariera de pilot cu primul meu sezon complet in CNR in Cupa Dacia Ursus pe care am si castigat-o alaturi de prietenul si copilotul meu Victor Ponta."

Interviu 28 mai 2014, autor Renatta Stepanov, pe site-ul redbull.com.

 

Cele mai notabile performante ale pilotului clujean Edwin Keleti

- campion national la grupa A si clasamentul 2 Roti Motrice in anii 2009 si 2010
- campion national cu echipa in 2010 si 2012
- campion national la grupa N in 2012 si 2013
- campion national la clasa 2 in 2014
- vicecampion national absolut in 2014




***

Regulament concurs Aerocenter


REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE al societatii SC AEROCENTER S.R.L.
desfasurat pe pagina de Facebook


1. Organizator: 
Concursul «Aerocenter te face copilot» este organizat de SC AEROCENTER SRL (denumita in continuare «Organizator») cu sediul in Cluj-Napoca, Strada Piata Cipariu, nr. 15,  inregistrata la Registru Comertului sub nr. J12/776/2000, avand CF RO13221313, reprezentata prin Kadar Eszter, in calitate de Administrator.  
Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 2.  Locul de desfasurare a concursului:
 Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook Aerocenter (https://www.facebook.com/pages/Aerocenter/131567693547623?ref=hl ). Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

 3. Perioada de desfasurare a concursului: 
3.1. Concursul se desfasoara in perioada 09.07.2015 - 15.07.2015 pana la ora 13.00.
3.2. Rezultatul concursului va fi afisat pe data de 15.07.2015 dupa ora 13.00 pe pagina de Facebook Aerocenter.

4. Inscrierea in concurs:
4.1. Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Aerocenter. Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

4.1.1.Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;

4.1.2.Sa fie fani ai paginii de Facebook  Aerocenter - https://www.facebook.com/pages/Aerocenter/131567693547623?ref=hl ;

4.1.3.Sa scrie un comentariu direct pe pagina de Facebook Aerocenter in care sa raspunda la intrebarea organizatorului „Cum crezi ca se vede drumul din scaunul de copilot al masinii lui Edwin Keleti?”, in care sa includa opinia personala la intrebarea mentionata.
4.1.4.Sa se inscrie dupa ce a respectat toate punctele anterioare (4.1.1, 4.1.2 si 4.1.3) la concurs, trimitand un mesaj cu numele complet, numarul de telefon si adresa de e-mail pe pagina de Facebook Aerocenter sau la marketing@aerocenter.ro

4.2. Sunt acceptate exclusiv comentariile care includ in mod integral aspectele solicitate si explicate mai sus. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului.
4.3. O persoana poate intra in concurs o singura data chiar daca a lasat mai multe comentarii la postarea legata de concurs de pe pagina de Facebook Aerocenter.
4.4. Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.
4.5. Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.
4.6. In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

 5. Dreptul de participare:
 Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare, precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

 6. Desemnarea castigatorilor:
6.1. Castigatorul concursului va fi desemnat prin intermediul site-ului random.org, la data de 15.07.2015, urmand ca mai apoi rezultatul extragerii sa se publice pe pagina de Facebook Aerocenter.
6.2. Numele castigatorilor vor fi publicate pe pagina de Facebook Aerocenter in data de 15.07.2015. In data de 15.07.2015, acestia trebuie sa contacteze Aerocenter printr-un mesaj privat, in care sa furnizeze datele lor de contact.
6.3. Daca persoana declarata castigatoare nu contacteaza organizatorul in data de 15.07.2015, se va extrage un alt castigator, urmandu-se aceeasi procedura.

 7. Premiul
7.1. Premiile acordate vor fi trei, pentru 3 castigatori si constau in urmatoarele:
7.1.1. Premiul I consta intr-o cursa in masina pilotului de raliuri Edwin Keleti, partenerul Aerocenter la acest concurs. Traseul va avea loc joi, 16 iulie 2015, ora si locul urmand a fi stabilite in data de 15.07.2015.
7.1.2 Premiul II si Premiul III constau in doua tricouri oferite urmatorilor 2 castigatori, tricouri care respecta forma si designul tricourilor pilotilor de raliu prezenti la Translvania Rally 2015.
7.2. In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.
7.3. Premiul va fi acordat castigatorilor cu conditia ca acestia sa nu fie descalificati ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.
7.4 Premiile se vor acorda numai daca cei desemnati castigatori vor fi prezenti la locul unde va avea loc cursa de raliu Transilvania Rally 2015 in data de 16 iulie 2015, pe care Organizatorul il va comunica castigatorilor dupa tragerea la sorti, impreuna cu ora la care trebuie sa fie prezenti acolo.

8. Protectia datelor personale:
8.1. Aerocenter este operator de date cu caracter personal inregistrat cu numarul 32856 la ANSPDCP.
8.2. Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, numar de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;

  • Stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate.

8.3. Organizatorul va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale Castigatorilor si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

8.4. Participantii au dreptul sa refuze, in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat in legatura cu participarea la concurs sa fie prelucrate in scop de marketing direct sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop. Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

8.5. Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.


9. Litigii:
9.1. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
9.2. Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.
9.3. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.
9.4. Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.
9.5. Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.
9.6. Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.
9.7. Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.
9.8. Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea Aerocenter sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.
9.9. Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

10. Regulamentul concursului:
10.1. Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.facebook.com pe pagina Facebook Aerocenter, la sectiunea “Notes” si pe blogul Aerocenter www.blog.aerocenter.ro .
10.2. Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.
10.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina https://www.facebook.com/pages/Aerocenter/131567693547623?ref=hl. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.
Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.