world map
Travel more.
Create better memories
»
Caraibe
Aruba - unde este, de ce sa o vizitezi si ce perioada sa alegi?
Aruba - unde este, de ce sa o vizitezi si ce perioada sa alegi? Aruba este un paradis tropical care atrage tot mai multi calatori dornici sa exploreze frumusetea sa unica. Cu plaje intinse de nisip alb, ape cristaline si o atmosfera relaxata, Aruba reprezinta destinatia perfecta pentru cei care doresc sa evadeze din rutina zilnica. Citeste in continuare cateva informatii importante despre Aruba, precum si motivele pentru care ar trebui sa vizitezi aceasta destinatie!

13.9.2023
Conditii de calatorie in Cuba in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Cuba in contextul COVID 19 Condiții obligatorii: deținerea unui test RT-PCR negativ, efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de sosire la un laborator certificat din statul de origine, deținerea unei asigurări cu acoperire în caz de infectare cu virusul SARS-CoV-2. La intrarea în Cuba, pe aeroport, va fi efectuat un nou test tip PCR. Turiștii vor fi transferați la hotel și, după primirea rezultatului testului efectuat la sosire, vor putea urma programul turistic stabilit. 
16.8.2021
Conditii de calatorie in Jamaica in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Jamaica in contextul COVID 19 Începând cu luna iunie, au fost ridicate restricțiile de intrare. Toți pasagerii care sosesc în Jamaica trebuie să fie în posesia unei autorizații de călătorie (https://www.visitjamaica.com/travelauthorization/). Companiile aeriene condiționează îmbarcarea de prezentarea autorizației. Formularul poate fi completat cu cel mult 3 zile înainte de data sosirii. Cetăţenii români care călătoresc în Jamaica au nevoie de viză de intrare.
3.8.2021
Conditii de calatorie in Barbados in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Barbados in contextul COVID 19 La intrare trebuie prezentat rezultatul negativ al unui test molecular pentru infecția cu SARS-CoV-2, efectuat la un laborator acreditat ISO:15189, cu cel mult 72 de ore anterior intrării. Buletinul de analiză trebuie să fie nominal. 
2.8.2021
Conditii de calatorie in Saint Lucia in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Saint Lucia in contextul COVID 19 Începând cu data de 31 mai, se aplică un protocol de intrare simplificat pentru persoanele vaccinate complet, cu condiția să fi trecut cel puțin 2 săptămâni de la administrarea vaccinului care se efectuează într-o singură doză, respectiv de la rapel, în cazul vaccinurilor cu 2 doze și cu obligativitatea prezentării dovezii scrise a vaccinării.

2.8.2021
Conditii de calatorie in Saint Martin in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Saint Martin in contextul COVID 19 In prezent, Romania , impreuna cu toate statele Uniunii Europene, sunt incluse in tarile cu risc crescut a infectarii cu virusul Sars-COV-2.
2.8.2021
Conditii de calatorie in Curacao in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Curacao in contextul COVID 19 In acest moment, Romania se afla pe lista tarilor cu risc foarte scazut de imbolnavire.
29.7.2021
Conditii de calatorie in Aruba in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Aruba in contextul COVID 19
În loc de dovada vaccinării, puteți călători și cu o dovadă a unui test negativ COVID-19 la sosirea în Aruba. In acest context, toți calatorii, cu vârsta de peste 15 ani, care călătoresc în Aruba trebuie să facă un test Molecular COVID-19 cu maxim 3 zile si minim 4 ore înainte de a călători în Aruba.
 

29.7.2021
Conditii de calatorie in Republica Dominicana in contextul COVID 19
Conditii de calatorie in Republica Dominicana in contextul COVID 19 Începând cu luna iulie 2020, s-au ridicat restricțiile și s-au redeschis frontierele Republicii Dominicane, precum și aeroporturile din acest stat.
21.7.2021
Cayo Coco
Cayo Coco
Cayo Coco este o insulita din nordul Cubei, care se remarca prin plajele imaculate si peisaje spectaculoase.
7.4.2016
Santa Lucia
Santa Lucia
Vino in Santa Lucia dupa sezonul de varf, in luna mai, cand are loc cel mai faimos festival de jazz din Caraibe.
26.2.2016
Mai
Martinica
Martinica
Bazandu-ne pe vreme, perioada ideala ca calatoresti in Martinica este luna aprilie. Mai sunt insa si alte avantaje.
20.1.2016
1 2