world map
Travel more.
Create better memories
»
Despre

Despre

Acest blog de calatorii este un proiect al agentiei de turism Aerocenter dedicat celor ca tine, calatori de profesie.

Prima macheta primita de la firma de soft care s-a ocupat de partea cea mai complicata a existentei blogului de calatorii Aerocenter a venit pe mail in iunie 2014. Am fost entuziasmati, ne-a placut si din acel moment a inceput munca efectiva la fiecare pagina a blogului. Pana in 4 septembrie 2014, cand am lansat oficial pagina www.blog.aerocenter.ro

Orice calatorie incepe cu un prim pas, spune un proverb chinezesc, dar ma gandesc ca in cazul iubitorilor de calatorii acesta s-ar traduce mult mai bine prin Orice calatorie incepe cu un prim click...  De ce asa? Pentru ca intotdeauna ne documentam inainte sa pornim la drum. In functie de informatiile pe care le strangem in urma acestui prim pas - documentarea, ne facem planul de calatorie sau il ajustam ulterior.

Am creat acest blog in primul rand pentru ca fi o sursa reala de informatii despre locul in care vrei tu sa ajungi, oricare ar fi acesta.

Am adunat de-a lungul timpului o multime de experiente din toate colturile lumii. S-au strans atat de multe fotografii in folderele din calculatorul fiecarui coleg, incat la un moment dat nu mai stiam cum sa le clasificam si sa le denumim! Am decis sa le grupam pe serverul agentiei si sa le spunem Poze calatorii Aerocenter si folderul a inceput sa devina tot mai plin dupa fiecare calatorie. Dar fiecare poza a unui hotel, a unei plaje sau a unui fel de mancare ne-a ajutat sa aratam oricarui client care intra in agentie cum e acolo, in destinatia mult visata! Si asta face mult.

Experienta personala este cel mai convingator as din maneca atunci cand este vorba de calatorii la zeci de kilometri distanta sau o zi si o noapte de zbor.

Acum acest folder de pe serverul Aerocenter este deschis fiecaruia dintre voi prin intermediul acestui blog.