Rio de Janeiro


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA DECEMBRIE:
BRAZILIA

 

RIO DE JANEIRO

Rio de Janeiro este greu de intrecut la cea mai mare petrecere de Anul Nou, in fiecare an venind aici peste doua milioane de turisti din toata lumea pentru a simti atmosfera sarbatorilor si a admira spectacolul de artificii care explodeaza deasupra apelor marii. Cartierele istorice si muzeele, combinate cu ritmurile de samba si viata de noapte, ofera acestui oras brazilian reputatia de unul dintre cele mai spectaculoase metropole din lume. In partea sudica se gasesc cele mai frumoase plaje: Copacabana, Ipanema, Leblon, Leme, Loigoa si Sao Conrado. Daca visezi la un sejur in Rio de Janeiro, in care sa descoperi principalele atractii turistice si sa te bucuri de plajele faimoase de aici, atunci trebuie sa stii ca in 7 zile ai timp sa explorezi orasul si sa iei parte de asemenea la petrecerile de pe plaja Copacabana. Alege in acest caz oferta de 7 nopti in Rio de Janeiro.
 
Daca vrei un program mai complex, care sa iti arate Brazilia in detaliu, atunci alege unul dintre Circuitele in Brazilia in care vei vizita Rio de Janeiro, iar apoi alte obiective turistice ca zona Pantanal, Cascadele Iguazu, Ihla Grande, una dintre cele mai faimoase insule ale Braziliei si altele. Oferta completa de circuite in Brazilia care includ bineinteles si cazare in Rio de Janeiro, o gasesti aici.

Sfat de calatorie: De Anul Nou, mergi la plaja imbracat in alb, aceasta culoare fiind un dress code important in festivitatile desfasurate cu ocazia acestei sarbatori.