Koh Lanta, Hua Hin, Krabi, Bangkok


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA DECEMBRIE:
THAILANDA

KOH LANTA

Situata la 70 de km de orasul Krabi, in directia sud, Koh Lanta este cea mai mare insula dintre cele 52 de insule ale arhipelagului si atractia turistica principala. Cunoscuta pe vremuri printre calatorii cu rucsacul, astazi insula este vizitata de turisti francezi, suedezi si germani care vin aici pentru a se relaxa pe plajele de vis si pentru natura virgina, neafectata de turismul de masa. Cea mai buna perioada pentru a vizita Koh Lanta este intre lunile noiembrie si aprilie, cand umiditatea si temperaturile nu sunt foarte ridicate. Un sejur de 7 nopti in Koh Lanta este cea mai buna varianta de a te bucura de minunatiile acestei insule. Oferta de pret o poti accesa la acest link.
 

KRABI

Situata  pe coasta de vest din sudul Thailandei, Krabi este unul dintre cele mai frumoase si relaxante locuri de pe planeta. Din anul 1999, accesul in provincie se face prin intermediul Aeroportului International Krabi, turismul devenind rapid una dintre cele mai importante industrii. Krabi este un loc in care natura a ramas relativ neatinsa, aici vei gasi parcuri nationale, plaje cu nisipuri albe, ape limpezi azurii, o zona de coasta cu peste 200 de insule pitoresti si o jungla deasa care acopera pesteri, cascade, stanci impozante de calcar si numeroase exemplare exotice de flora si fauna. Mai putin aglomerata decat Phuket, mai linistita decat Koh Samui si situata la mai putin de 80 de minute de zbor din Bangkok, Krabi este cu siguranta una dintre destinatiile de top din Thailanda. Oferta de vacante in Krabi o gasesti aici.
 

HUA HIN

Situata pe coasta de vest a golfului thailandez, la doar 200 de km de Bangkok, Hua Hin este cea mai veche statiune de plaja din Thailanda, combinatia de atractii naturale si facilitati moderne de lux atrag anual milioane de turisti din intreaga lume. In timp ce plajele din Phuket si Samui au fost descoperite doar recent, Hua Hin era deja o destinatie favorita in Thailanda, cu o traditie veche de peste 70 de ani. Statiunea a fost descoperita la inceputul anilor 1920 de catre Regele Rama VII care a gasit aici o oaza de liniste si relaxare, departe de agitatia metropolei. Constructia unei linii ferate in anii urmatori a conectat-o cu Bangkok, devenind rapid o atractie accesibila si populara in randul localnicilor. Poti sa petreci 7 nopti in Hua Hin sau mai multe, orice sejur putand fi personalizat in functie de dorintele tale. Oferta de Sejur in Hua Hin cuprinde hoteluri atent selectionate si o poti vedea aici.
 

BANGKOK

Temperatura in luna decembrie in Bangkok atinge media de 26°C, iar soarele va straluci peste culmea templelor aurii. Am lasat special metropola Bangkok la urma, pentru ca orasul poate fi vizitat in cateva zile pe care sa petreci aici si la care sa adaugi oricare dintre optiunile de sejururi de mai sus. Mai exact: poti sa petreci 3 nopti in Bankok si 7 nopti in Koh Lanta, 3 nopti in Bangkok si 7 nopti in Hua Hin si as amai departe. Desigur ca in acest caz, sejurul va fi mai lung, de 10 nopti/11 zile. Dar merita sa vezi orasul Bangkok daca vizitezi Thailanda, pentru ca aici sunt temple celebre, foste resedinte regale si multe posibilitati de shopping si distractie. Poti vedea aici ce inseamna o extensie de 3 nopti/4 zile in Bangkok, program pe care poti sa-l adaugi la oricare sejur simplu, standard de 7 nopti. Daca tot vorbim de programe combinate, iti mai prezint cateva: