Situatia din Thailanda a revenit la normal

Partenerii locali din Thailanda ne informeaza ca situatia de aici a revenit la normalitate. Au fost ridicate toate restrictiile din ultimele luni, iar cei care doresc sa calatoreasca in orice parte a Thailandei sunt liberi sa o faca fara niciun risc. Toate interdictiile au fost ridicate, astfel ca restaurantele, magazinele si barurile si-au reluat programul de operare normal.
O consecinta pozitiva a schimbarii politice din Thailanda s-a vazut in administrarea mai buna a plajelor, in special a celor din Phuket, care au fost curatate. De asemenea, a fost schimbata legislatia in ce priveste tarifele aplicate de taximetristii din Thailanda. Daca pana acum acestia negociau pretul cursei si cereau turistilor tarife mai mari decat localnicilor, acum acestia au fost obligati sa aplice un tarif standard pe kilometrii parcursi.
Una peste alta, puteti alege fara probleme o vacanta in Thailanda, iar daca ati achizitionat-o deja, puteti merge cu inima impacata.
Daca vrei sa afli exact un sumar al situatiei politice din Thailanda si previziunile cu privire la economia acestei tari pentru urmatoarele 18 luni, te rugam sa accesezi urmatorul link:
https://www.research.hsbc.com/midas/Res/RDV?p=pdf&key=aZj4cZP0iW&n=427003.PDF