De ce sa mergi in vacanta printr-o agentie de turism


Iata cateva avantaje pentru care sa-ti rezervi vacantele prin intermediul unei agentii de turism:

  1. Beneficiezi de tarife bune la cazare si la biletele de avion, pentru ca acestea sunt negociate cu hotelurile si contractate preferential de catre agentia de turism. Astfel, ai acces la o baza de date imensa, cuprinzand toate promotiile si informatii specializate, de la un personal pregatit si informat.
    Raportul echilibrat calitate-pret este unul din principiile Aerocenter, de aceea incercam de fiecare data sa gasim varianta optima de calatorie, la un pret cat mai bun.
  1. Primesti consiliere in alegerea destinatiei, atunci cand nu stii exact unde sa-ti faci vacanta sau cand este bine sa calatoresti intr-o tara exotica. Agentii de turism studiaza destinatiile si fac o data pe an excursii de informare in alte tari, pentru a vedea hotelurile pe care le oferteaza clientilor. De cele mai multe ori pozele de pe Internet nu reflecta realitatea, iar ceea ce vei gasi la fata locului poate sa fie diferit de ceea ce esti tu pregatit sa gasesti. De aceea este importanta parerea unui agent de turism care a fost acolo.
     
  2. Este confortabil sa stii ca dupa rezervarea vacantei te bucuri in continuare de sprijin din partea consultantului tau turistic. Poti suna la orice ora si sa-i adresezi orice intrebare iti trece prin cap despre vacanta ta, legata de vreme, vaccinuri, atractii turistice de la fata locului. Ii poti solicita oricand extra servicii pe care ti le va face gratuit, scutindu-te de timp pierdut. Ce servicii ii poti solicita consultantului tau de turism: servicii de check-in la companiile low cost, instiintarea hotelului despre posibile intarzieri ale zborului, organizarea unei cine romantice, rezervarea unui meniu preferential in avion si a locurilor in avion, modificari la biletul de avion etc. Totul pentru ca tu sa ai vacanta organizata pana in cele mai mici detalii, pe care tu nu trebuie nici macar sa le cunosti, ci doar sa te bucuri de beneficiile lor.
     
  3. Dezvolti o relatie durabila cu agentul tau de turism care functioneaza doar in folosul tau. A doua oara cand vei suna, acesta va sti ce preferinte ai, ce hoteluri iti doresti, unde ai mai calatorit ca sa stie ce sa-ti propuna nou, ce iti doresti in linii mari de la vacanta. In acest fel, te vei simti inteles din prima si va fi o comunicare productiva. In momentul in care dezvolti o relatie de fidelitate, obtii doar avantaje: servicii personalizate, o abordare mai apropiata, datorata interactiunilor frecvente sau anumite bonusuri cum ar fi o excursie optionala gratuita, un up-grade la camera, asigurare medicala gratuita etc.
     
  4. Sentimentul de siguranta ca ai la cine apela daca se intampla ceva neplacut. De la o mica intarziere a zborului din cauza unei greve in aeroport, pana la adevarate catastrofe cum a fost eruptia vulcanului din Islanda in 2010, agentia de turism iti va oferi asistenta si te va ajuta sa-ti reprogramezi zborul si sa ajungi in siguranta acasa.
Daca ti-ai rezervat cel putin o vacanta printr-o agentie de turism si ai beneficiat de vreunul dintre avantajele enumerate mai sus, iti asteptam comentariile mai jos.
 
Tu ce avantaje vezi atunci cand apelezi la o agentie de turism sa-ti organizeze vacanta?