Cum ar fi daca te-ai fi nascut in alta tara?

Calitatea vietii variaza foarte mult de la tara la tara. Unii dintre factorii esentiali care ajuta la determinarea calitatii vietii sunt accesul la o locuinta, speranta de viata si diponibilitatea locurilor de muncă. Daca te-ai fi nascut intr-o alta tara, oare calitatea vietii tale ar fi fost la fel? Vrei sa stii daca ai fi trait la fel sau daca ai fi avut acces la apa potabila?  Este imposibil de spus cat de diferita ar fi fost viata noastra in alta tara sau chiar pe alt continent, insa un site de turism ne ajuta sa obtinem cateva raspunsuri la aceste intrebari.  

MyLifeElsewhere ne pune la indemana un instrument util care face o comparatie intre conditiile de trai in tara de origine si cele din alte tari din intreaga lume. Ei folosesc o serie de indicatori pentru a ne arata cum ar fi aratat viata noastra daca ne-am fi nascut intr-o alta tara. Si, ca si cum nu am sti deja, ne putem considera norocosi  din anumite puncte de vedere ca traiam in "lumea occidentala".

De exemplu, daca un roman s-ar fi nascut in Zimbabwe in loc de Romania, MyLifeElsewhere arata cat de diferita ar fi fost viata acestuia: acesta ar fi folosit cu 63% mai putina electricitate si ar fi castigat cu 95% mai putin decat un locuitor al acestui stat african.
 
Poti sa intri pe acest link http://www.mylifeelsewhere.com/  pentru a verifica cum ar fi aratat viata ta daca ai fi locuit in orice alta parte de pe glob.