Phuket, Insula Phi Phi si Khao Lak


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA NOIEMBRIE: THAILANDA

 

INSULA PHUKET

De la ritmurile vibrante din Patong, pana la intimitatea plajelor din nordul insulei, Phuket ofera fiecarui oaspete vacanta pe care si-a dorit-o. Atractiile naturale si numeroasele activitati in aer liber  atrag in fiecare an milioane de turisti din toate colturile lumii. Poti alege un sejur simplu de 7 nopti in Phuket sau daca ai mai mult timp la dispozitie, atunci poti alege un sejur combinat, de 10 nopti, dintre care 3 nopti in Bangkok si inca 7 nopti in Phuket.
 

INSULA PHI PHI

Aceasta insula este imaginea paradisului pe pamant, fiind vizitata in fiecare an de mii de turisti care vin aici pentru a se bucura de plajele idilice si a trai sentimentul de izolare de lume intr-un loc cu adevarat special. Poti alege un program mai lung, care sa te poate si prin alte insule, daca tot te afli in zona, cum este circuitul "Trei locatii superbe din Marea Andaman: Krabi, Phi Phi Island si Phuket". Sau poate vrei un sejur combinat, in care sa stai 3 nopti in Bangkok, pentru a descoperi viata de noapte a acestei metropole asiatice si apoi sa pleci spre Phi Phi Island, unde sa mai stai 7 nopti. Daca te intereseaza un astfel de program, il gasesti aici.


KHAO LAK

Situata la 100 km in directia nord de orasul Phuket, Khao Lak este una dintre cele mai linistite statiuni din Thailanda, pe o fasie lunga de 20 de km vei gasi plaje idilice, resorturi de lux, parcuri nationale si numeroase atractii naturale, fiind o destinatie ideala pentru familii si pentru iubitorii de natura. Poti alege un sejur simplu de 7 nopti in Khao Lak. Ofertele le gasesti aici. Daca dispui de mai mult timp, poti sa vizitezi si Bangkok, apoi sa mergi la plaja in Khao Lak. Iar daca esti dornic sa descoperi cat mai mult din Thailanda, atunci specialistii in vacante exotice pot sa-ti personalizeze un program care sa includa sa zicem, 3 nopti in Bangkok, 7 nopti in Khao Lak si inca 3 nopti in insula Phuket. Am pus cifre absolut la intamplare, numarul de nopti in fiecare locatie este la libera alegere.