Peninsula Yucatan


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA NOIEMBRIE:
MEXIC

 

PENINSULA YUCATAN

Un sejur in Peninsula Yucatan - Mexic inseamna sa te bucuri de relaxare pe plajele din Cancun, Playa del Carmen si Tulum, sa vizitezi ruinele maiase sau sa descoperi lumea subacvatica unica, cu pesteri submarine misterioase, cum este in Yucatan Cenotes. Un sejur de 7 nopti in Cancun este cea mai accesibila varianta sa vizitezi Mexicul, in care poti imbina relaxarea cu aventura. Oferta de pachete turistice in Cancun o gasesti aici.

O alta varianta de sejur in Peninsula Yucatan este sa mergi in Playa del Carmen si Riviera Maya. Riviera Maya este cunoscuta ca fiind partea de coasta a Peninsulei Yucatan dintre Cancun la Tulum. Frumusetea plajelor si apele albastre de cristal definesc aceasta regiune. Exact la mijloc între Cancun și Tulum,  la aproximativ 60 km sud de Cancun, se afla statiunea Playa del Carmen. Acest fost sat de pescaresc s-a dezvoltat in ultimii ani intr-o stațiune mare, care inca mai pastreaza farmecul sau original. Ofertele de pachete turistice in Riviera Maya si Playa del Carmen le poti accesa aici.

Daca ajungi in Peninsula Yucatan, sa stii ca ai posibilitatea sa vizitezi sau chiar sa stai cateva zile in doua insule din apropiere: Insula Holbox si Isla Mujeres. Din Playa del Carmen sunt cca 85 km, deci cam in 2 ore ar trebui sa ajungi. Isla Holbox este putin mai aproape, la 70 km si ai posibilitatea chiar sa stai pe aceasta insula, rezervand un sejur de 7 nopti. Oferta completa de sejur in Insula Holbox este accesibila aici.

Los Cabos - denumit adesea Capatul Pamantului - se afla in punctul cel mai sudic al Peninsulei Baja California. Aici valurile furtunoase din Pacific se intalnesc cu apele blande si calde ale marii Cortes formand acvariul lumii The acvarium of the world, cum il denumea Jacques Cousteau.
Plaje neatinse, statiuni de lux , terenuri de golf de renume mondial, spectacolul naturii (migratia balenelor, delfini, testoase), scuba, pescuit sportiv - iata ce ofera Los Cabos.
San Jose de Cabo pastreaza aspectul si atmosfera unui oras mexican autentic cu stradute pietruite, restaurante mici si piateta in centrul careia se afla biserica. Cea mai buna luna pentru vizita este luna noiembrie, cand peisajul este verde, dupa ploile de vara. In intervalul noiembrie-martie, poti vedea testoasele cum isi depun ouale pe plaja!
Oferta de sejur in Los Cabos include hoteluri bune, din categoria superioara si de lux si o poti gasi aici.

Daca vrei un sejur excentric, poti combina cateva zile in New York si alte cateva in Cancun, pentru ca in ambele destinatii este sezon. Conditia este sa ai viza de SUA inainte sa achizitionezi pachetul turistic. Oferta de pachete turistice in New York & Cancun include in total 8 nopti, din care 3 nopti de cazare cu mic dejun in New York si 5 nopti cu All Inclusive in Riviera Maya si poti sa vezi detaliile la acest link.