Insulele Langkawi si Pangkor Laut

 

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA NOIEMBRIE: MALAEZIA


 

INSULA LAGKAWI


Langkawi este genul de destinatie tropicala unde nu vei duce lipsa de spa-uri, restaurante cu fructe de mare si baruri pe plaja. Poti opta pentru un sejur simplu de 7 nopti in insula Langkawi sau poti sta mai mult si sa alegi un sejur combinat, cu 3 nopti in Kuala Lumpur si restul de 7 nopti in insula. Desigur ca numarul de nopti poate fi stabilit in functie de preferintele tale.
Sejururile simple de 7 nopti in Langkawi le gasesti aici. Daca vrei un sejur combinat, ai posibilitatea sa adaugi cele 3 nopti in Kuala Lumpur la orice sejur simplu de 7 nopti in Langkawi.
Ca excursii optionale in insula Langkawi, iti recomand excursia Descopera Langkawi si Mangrove & Limestone in care vei cunoaste paradisul tropical din nordul insulei.
 

INSULA PANGKOR LAUT


Pe insula privata Pangkor Laut se afla hotelul Pangkor Laut Resort, la 1,6 km de coasta de vest a peninsulei Malaysia. Din capitala Kuala Lumpur se ajunge la hotel dupa un drum de 4-5 ore cu masina, pana la orasul Lumut, urmat de un transfer cu barca, care dureaza aproximativ 30 de minute. Hotelul este fara indoiala unul dintre cele mai bune din Malaysia, lucru atestat si de numeroasele premii locale si internationale primite de-a lungul anilor. Daca vrei sa stai si cateva nopti in Kuala Lumpur, pe langa cele 7 nopti la Pangkor Laut Resort, poti sa adaugi extensia de 3 nopti in Kuala Lumpur.