Mombasa


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA FEBRUARIE:

 

MOMBASA - KENYA

Plajele din Mombasa sunt ideale de frecventat in luna februarie, cand este sezon uscat si cele mai mici sanse de ploaie din tot anul. Temperatura in timpul zilei este de 31°C, iar cea a apei, de 27°C, numai buna pentru inot. Alege un hotel pe plaja Diani Beach, cea mai populara plaja din Mombasa, si petrece un sejur de 7 nopti la plaja in Kenya.

Hotelurile in general ofera demipensiune, dar sunt si variante de cazare in Mombasa cu All Inclusive. O alegere buna este hotelul Diani Reef Beach 5 stele situat pe plaja cu nisip alb Diani Beach. Este un hotel modern in stil african, ce se adreseaza atat cuplurilor si tinerilor casatoriti, cat si familiilor cu copii. O sa gasesti si piscina dedicata doar adultilor, dar si meniuri speciale pentru copii. In orice caz, ofera un bun raport calitate-pret. Daca vrei sa afli parerea unor turisti care au fost la acest hotel intra aici.

Daca vrei sa-ti faci o parere despre oferta de hoteluri pentru sejur la plaja in Mombasa si sa compari preturile, consulta un site specializat.