Chiang Mai


UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA FEBRUARIE:


TRIUNGHIUL DE AUR - THAILANDA

Nordul Thailandei este o lume aparte, diferita de restul teritoriului, cu un simt propriu al stilului, cu peisaje atractive, rauri unice, jungla deasa care nu se gasesc in nici o alta parte a tarii. Considerata de unii partea cea mai impresionanta a tarii, zona iti ofera lucruri nemaivazute: plimbari pe elefanti, rafting pe rauri, ciclism pe munte sau iti poti petrece timpul in triburile seminomade unde timpul are o alta insemnatate.

Chiang Mai, Chiang Rai si in general toata partea de nord a Thailandei se bucura de o vreme racoroasa si uscata, cu o briza revigoranta, perfecta pentru calatorii care vor sa scape de caldura din sud. Temperaturile se inscriu intr-o medie de 22-25°C.

Alege un circuit care-ti va dezvalui farmecul partii de Nord a Thailandei, in care vei avea ocazia sa vezi si sa hranesti elefantii la un centru de recuperare a acestora, vei cunoaste cultura si viata locala a unor triburi interesante care traiesc in satele din jungla. Punctul culminant il vei atinge atunci cand vei trece cu barca traditionala prin locul unde se intalnesc Laos, Myanmar si Thailanda, numit si Triunghiul de Aur.

Oferta circuite Nordul Thailandei
Circuitul Clasic al Thailandei - programul include 7 nopti de cazare si zbor din Bucuresti sau din Budapesta, la alegere.
Circuit Nordul Thailandei - Triunghiul de Aur - programul include 7 nopti de cazare si zbor din Bucuresti sau din Budapesta.

In Bangkok vei gasi de asemenea vreme uscata, dar putin mai calduroasa, din cauza ca orasul este situat la o altitudine mai joasa.
 
In partea de sud a Thailandei, conditiile de plaja sunt excelente, cu mentiunea ca exista mici diferente intre coasta de vest si coasta de est. In vest, te poti astepta la vreme buna de plaja, cu ploi putine sau chiar deloc, iar in partea de est vor fi mai multe ploi (nesemnificative cantitativ, totusi), aduse de sfarsitul sezonului ploios. Asa ca sa te astepti la dusuri scurte de ploi tropicale, in special la inceputul lunii februarie. Pe ambele coaste ale Thaiandei, te vei putea bucura de o briza racoroasa, care mentine temperaturile moderate, cu o medie de 26-29°C.
 

Unde vei gasi soare numai bun pentru plaja?



Hua Hin
, Pranburi, Cha Am, Koh Chang, Koh Samui, Phuket, Krabi, Koh Lanta, Khao Lak.