Havana

UNDE SA MERGEM IN VACANTA IN LUNA FEBRUARIE:
 

HAVANA


Havana este un oras in care muzica rasuna tot timpul si care gazduieste in luna februarie un festival al tigaretelor si un festival international al cartii. Luna februarie este cea mai uscata din an, cand temperatura medie din timpul zilei atinge circa 22°C si asta datorita curentilor din nordul insulei care isi fac simtita prezenta.

Vremea insorita si uscata din timpul zilei iti permite sa vizitezi capitala cubaneza si sa te relaxezi pe intinsele plaje de nisip din apropiere. Plimba-te pe strazile istorice din cartierul vechi Old Havana pentru a descoperi arhitectura uimitoare in stil neo-clasic si baroc,  casele coloniale pline de culoare, curtile fermecatoare si monumentele istorice care impanzesc orasul.  Simte atmosfera din centrul orasului de la Plaza de Armas, plimba-te pe strazile din Artisan Market pentru suveniruri si invata istoria turbulenta a Cubei la Muzeul Revolutiei.

Daca ai mai mult timp la dispozitie, continua-ti vacanta la un hotel situat pe frumoasele plaje ale Cubei: Varadero, Cayo Coco sau Cayo Santa Maria. Toate te vor incanta cu plaje nesfarsite de nisip alb si fin. Un sejur de 3 nopti in Havana si 7 nopti la plaja in Varadero cu All Inclusive te duce undeva la 1590 euro de persoana, dar experienta merita.