Hideaway of Nungwi Resort & Spa 5* - Oaza de relaxare din Oceanul Indian

Am vizitat acest hotel in luna noiembrie 2015, in cadrul unui infotrip in Zanzibar al carui scop era sa vizitam cat mai multe hoteluri, pentru a face recomandari pertinente turistilor care vor sa-si rezerve o vacanta in Zanzibar. Dintre toate hotelurile vizitate, Hideaway of Nungwi m-a impresionat prin opulenta sa, atentia la detalii si lux. Hotelul este relativ nou, modern deschis in aprilie 2013 si se afla pe cea mai frumoasa plaja a Insulei Zanzibar, la 50 km de aeroport. Desigur ca dupa ce vei vedea cateva fotografii, iti vei da seama ca resortul ofera servicii de calitate si facilitati pentru cei mai pretentiosi turisti. WiFi gratuit in camera precum si in zonele publice ale resortului este un avantaj pentru cei care nu vor sa se rupa complet de lume in acest colt de rai din Oceanul Indian. Il recomand cu incredere oricui doreste sa se bucure de o vacanta exotica in Zanzibar la cele mai inalte standarde.


Hotelul face parte din lantul Emerald Collection si din prestigioasa categorie The Leading Hotels of the World.








Cel mai simplu tip de camera: Luxury Junior Suite.

Are 45 m² cu balcon/terasa de 12 m² cu vedere la ocean si au toate facilitatile petrecerii unui sejur relaxant. Camerele sunt decorate in culori calde si cu materiale naturale: lemn si piatra. Fiecare camera are o baie spatioasa, o canapea cu o masuta si un dressing. Wi-Fi in camere si in zonele publice din resort.







Spatiul de relaxare din living, cu o canapea extensibila, spatiu ce comunica cu dormitorul.



Urmeaza sa vizitam zona "Exclusive Privileged Area" unde se gasesc 9 Prestige Junior Suite si 4 vile. Oaspetii cazati aici  beneficiaza de serviciile exclusive ale acestei zone a hotelului cum ar fi - acces direct la plaja prin gradina privata, room service 24 de ore, servicii de butler service, despachetarea si impachetarea bagajelor si cina la restaurantele a-la-carte "Ishi Teppanyaki" si "Carnivorus" (cu rezervare in prealabil).

Managerul de rezervari ne explica toate privilegiile celor care aleg sa se cazeze in zona celor alesi - "Exclusive Privileged Area"





Asa arata Prestige Junior Suite (13 camere): au 51 m², sunt localizate in punctul cel mai panoramic al hotelului, langa centrul Spa "Hideaway".




Asa arata livingul din cadrul camerei Prestige Junior Suite. 

Plaja hotelului Hideaway of Nungwi consta de fapt in doua plaje: una facuta de mana omului, ca sa spun asa, situata pe promontoriul pe care este construit hotelul, si o plaja naturala, accesibila pe niste scari ce coboara.




De aici se vede putin din plaja naturala a hotelului Hideaway of Nungwi.


Iata si plaja naturala a hotelului, putin ingusta dar cu posibilitatea de a inota.


Si pentru ca nu era inca ora mesei la momentul in care am vizitat acest hotel, a fost posibil sa facem cateva fotografii si la restaurantul principal Aqua.

Oferta de vacanta la Hideaway of Nungwi Resort & Spa Zanzibar 5*
 

Rares Latcu
Senior cunsultant
Aerocenter