Luna de miere in Thailanda

Doru si Livia au calatorit in luna decembrie 2015 in Thailanda, dar n-a fost orice calatorie, ci una speciala, adica luna lor de miere. Ne bucuram ca s-au simtit bine si ca au avut o luna de miere asa cum au visat si le multumim pe aceasta cale pentru impresiile de calatorie si fotografiile superbe pe care ni le-au transmis. Am admirat peisajele, natura, animalele de la zoo, hotelurile in care au stat si desigur, pe ei, pentru ca sunt doi tineri frumosi. Si ne-am molipsit de buna lor dispozitie care reiese din fotografiile lor. Speram ca impresiile lor de vacanta sa contituie o buna sursa de inspiratie pentru toti cei care vor sa calatoreasca in Thailanda!


Luna de miere Thailanda

Pachet turistic rezervat: Bangkok si Sejur in Phuket
Hoteluri: Courtyard by Marriott Bangkok  4* & Burasari Hotel Phuket 4*
Perioada calatoriei: decembrie 2015

Salut Alina,

Am tot vrut sa-ti scriu si sa-ti multumesc pentru luna de miere petrecuta in Thailanda. A fost superb, iar din punct de vedere al organizarii, totul a mers ca pe roate. N-am ce sa va reprosez. Hotelurile au fost de vis. Soferii ce trebuiau sa ne ridice de la si catre hotel au fost punctuali, totul a fost perfect. Asa ca iti multumesc din suflet! A fost tot ce aveam nevoie pentru o luna de miere reusita. Iti doresc spor la lucru, si, daca o sa ai in continuare turisti impresionati de Thailanda pe jumatate cat suntem noi  atunci o sa fie bine :P.

P.S: Poate o sugestie as avea, desi stiu ca nu tine neaparat de voi, dar poate ajuta viitorii turisti care merg in Bangkok si nu au viza. In aeroport e mare harababura, nimeni nu-ti zice unde trebuie sa mergi daca nu ai viza, in timp ce bagajele deja sunt descarcate. Ordinea e urmatoarea:

1. Te duci la security check si iti iei o hartie pe care trebuie sa o completezi pentru viza, acolo ai nevoie de biletul de intoarcere pentru ca ti se cere numarul zborului, adresa unde stai pe perioada cat stai in Thailanda (daca sunt mai multe se trec toate).
2. Te duci sa-ti schimbi bani pentru a plati viza.
3. Te duci cu cererea completata si pozele inspre locul unde se face viza, dar mai intai treci pe la un ghiseu unde iti zice daca ai completat bine sau daca mai ai nevoie de ceva.
4. Daca treci de pre-verificare te duci la ghiseul unde ti se acorda viza (aici trebuie sa ai banii pregatiti - baht).
5. Dupa ce treci de viza ti se da un numar de ordine care se striga peste cateva minute cand e gata viza.
6. Mergi sa iti ridici bagajele care probabil vor fi deja luate jos de pe banda ca trece mult timp, dar le gasesti langa banda pazite de niste paznici ai aeroportului.

Mersi mult.
Doru L.























Camera hotel Courtyard by Marriot Bangkok 4*