Aerosky, noua platforma de rezervari bilete de avion online

Platforma de rezervari online Aerosky este cel mai nou serviciu lansat de curand de agentia de turism Aerocenter, pentru a veni in intampinarea iubitorilor de calatorii care isi doresc sa aiba toate instrumentele la indemana pentru a-si planifica ei insisi vacanta.


Ce gasesti pe aerosky.ro:
 

1.Bilete de avion spre orice destinatie din lume


Motorul de cautare cuprinde ofertele a peste 600 de companii aeriene low-cost si de linie. Poti rezerva zborurile in timp real, pentru ca obtii disponibilitatea in cateva secunde dupa ce ai introdus datele calatoriei (date de plecare si retur, numar persoane si ruta). Platforma Aerosky pentru rezervarea serviciilor de travel online este unul dintre cele mai avansate sisteme de cautare din punct de vedere tehnologic, primul de acest fel din Romania.

2.Cazare la hoteluri din intreaga lume


Oferta de cazare este foarte diversificata, avand posibilitatea sa-ti rezervi cazarea imediat dupa ce ai facut rezervarea biletelor de avion, pe perioada dorita sau sa-ti rezervi doar cazare, fara zbor, dupa cum preferi. Ai la alegere o multime de hoteluri care fac parte din lanturi hoteliere prestigioase din lume, ca Sheraton, Holiday Inn, Radisson, Intercontinental sau chiar Small Luxury Hotels. Lista completa o gasesti pe partea stanga a paginii, unde ai si alte elemente de selectie (clasificarea hotelului si facilitatile pe care le doresti in mod special).
 

3.Inchiriere masini

Dupa ce ai zborul si cazarea rezervate, evident ca ne-am gandit ca s-ar putea sa ai nevoie de o masina care sa te duca de la aeroport la hotel si care sa-ti faca deplasarea mai usoara in orasul pe care-l vizitezi. Asa ca poti sa-ti rezervi si masina tot pe aerosky.ro.

Cum functioneaza sistemul de rezervari bilete de avion Aerosky?

Platforma pentru rezervari online se bazeaza pe un motor de cautare care, in cateva secunde, selecteaza din baza de date a sute de companii aeriene cele mai bune variante de zbor in intervalul solicitat de tine. Rezultatele sunt afisate in ordinea pretului, de la cel mai mic la cel mai mare. Daca vrei sa gasesti bilete de avion ieftine catre Praga, in acelasi sistem gasesti atat zboruri low cost (Wizz Air, Blue Air etc), cat si zboruri ale companiilor de linie (Czech Airlines in acest caz, dar si altele). Si iata ca ti s-au afisat rezultatele cautarii si ai in fata cele mai mici preturi pentru datele de calatorie alese de tine. Dar daca in alte zile sunt preturi chiar mai mici decat cele afisate? Cum poti sa stii asta rapid, fara sa stai sa verifici in fiecare zi a lunii tarifele biletelor de avion? Poti afla foarte simplu care sunt cele mai ieftine zboruri pentru destinatia dorita daca accesezi sectiunea Calendar tarife unde sunt afisate toate tarifele din luna respectiva. O alta modalitate de a beneficia de cel mai mic tarif este consulti pagina de oferte speciale, care sunt actualizate zilnic. Si sa-ti mai dau un pont: accesand pagina bilete de avion catre Miami, in dreapta-sus vei avea afisat “de la 797 euro”, acesta fiind cel mai mic tarif pentru Miami disponibil in momentul cautarii. Sub tarif ai mentionata perioada valabilitatii ofertei si butonul Verifica disponibilitate, pentru a reverifica zborul in timp real si a putea rezerva varianta de zbor, in cazul in care ti se pare convenabila. Principiul functioneaza pentru orice destinatie, ti-am dat doar un exemplu. Ce faci daca doresti sa zbori cu o anumita companie aeriana? Simplu, alegi din partea stanga compania aeriana preferata si ti se vor afisa zborurile companiei respective.

Care este pasul urmator dupa rezervarea biletelor de avion?

Dupa ce ai rezervat biletul de avion, urmand pasii specificati in formularul de rezervare (nume complet, date de plecare si retur), obtii un numar de confirmare pentru rezervarea ta online si iti poti printa biletele de avion, insa doar dupa ce efectuezi plata cu cardul. Aceasta se face printr-o legatura securizata, astfel ca nu trebuie sa-ti faci probleme pentru securitatea si protectia datelor tale personale. Plata o poti face si prin metodele clasice, in cazul in care doresti, adica prin depunere de numerar, transfer bancar sau direct la sediul agentiei Aerocenter din Piata Cipariu 15, Cluj-Napoca. Este foarte important numarul rezervarii. Cu acesta poti oricand verifica rezervarea si tot cu el poti cere informatii suplimentare despre zbor agentilor de ticketing care se afla in spatele motorului de rezervare de bilete de avion online Aerosky.


Ai incredere in motorul de cautare: dincolo de el sunt oameni

Lucrul cel mai frumos la acest proiect marca Aerocenter este acela ca in spatele acestei platforme online se afla o echipa de specialisti in vanzarea biletelor de avion, care au fiecare o experienta de minim 10 ani in domeniu si la care poti apela oricand cu incredere, pentru a-ti da sfaturile potrivite si a-ti raspunde la intrebari.
 

Motorul de cautare este doar instrumentul. Echipa de profesionisti care-ti ofera sfaturi si raspunsuri la orice intrebare este sursa ta de inspiratie.


Prezenta in mediul online este ultima veriga in acest moment a dezvoltarii Aerocenter ca agentie, o dovada a evolutiei acesteia in cei 15 ani de existenta. Proiectul Aerosky s-a dezvoltat ca o consecinta fireasca a dorintei echipei de management Aerocenter de a perfectiona serviciile agentiei si de a se apropia mai mult de clientii fideli, oferindu-le transparenta si libertate deplina in personalizarea vacantelor.
 

 

Sa aveti rezervari placute! :)