Conditii de calatorie in Saint Martin in contextul COVID 19

Stare de urgenta:NU
Datorita epidemiei COVID-19, guvernul din Saint Martin a implementat o cerere de pre-autorizare pentru sanatate obligatorie printr-un Sistem Electronic de Autorizare a Sanatatii, care trebuie completata de catre toti vizitatorii care ajung pe calea aeriana.
Acest formular se poate completa aici: https://stmaartenehas.com/application-form/.
Este obligatorie realizarea unei asigurari COVID-19 pentru toti calatorii care ajung in Saint Martin. 
Pentru calatorii vaccinati este necesara realizarea unui test antigen cu cel mult 48 ore inaintea plecarii spre insula. Dovada vaccinarii trebui sa fie incarcata in Sistemul Electronic de Autorizare a Sanatatii. Testul antigen trebuie sa aiba cel putin aprobare FDA-EUA.
Pentru calatorii nevaccinati este obligatorie prezentarea unui rezultat negativ al testului rt-PCR obtinut prin recoltare nazo-faringiana cu cel mult 48 ore inainte de plecare spre Saint Martin.
Copiii pana in 10 ani sunt exceptati de obligativitatea testarii antigen sau rt-PCR.
La sosire pe Aeroportul International Princess Juliana, tuturor calatorilor li se va verifica temperatura.
Calatorii care vin dintr-o tara cu risc crescut sunt nevoiti sa isi monitorizeze temperature corpului si simptomele unei posibile raceli timp de 5 zile consecutive de la sosirea pe insula. Acestia vor primi o alerta zilnica prin email, unde este necesara completarea unui link cu intrebari.
Pentru mai multe informatii actualizate dupa data de 02.08.2021, va recomandam sa consultati site-ul https://www.vacationstmaarten.com/ .